user_mobilelogo

Ervaringen van anderen die u reeds voor gingen en die dit graag met ons en met u delen::

Geachte heer Cordewener, bedankt voor het "opfrissen" van de woning van mijn moeder. Ik heb uw persoonlijke benadering van de opdracht, de regelmatige terugkoppeling over de stand van zaken en de wijze waarop de werkzaamheden werden afgehandeld als zeer plezierig ervaren. Het enige puntje waar we een korte discussie over hebben gehad, heeft u perfect opgelost, helemaal in de zin van de verwachtingen die u vooraf bij ons hebt gewekt. Mede namens mijn zus hartelijk dank. Ik zal uw bedrijf gaarne bij anderen aanbevelen.
 
Datum plaatsing: 30 December 2012
Geplaatst door: Geert van Gerven
Beste Frans en medewerkers, Afgelopen woensdag geheel tot onze tevredenheid de overtollige spulletjes uit de woning van onze tante gehaald. (verhuisd naar aanleunwoning) Dit alles in zeer korte tijd, en zonder beschadigingen aan de (huur)woning. Toppy!
 
Datum plaatsing: 14 Oktober 2012
Geplaatst door: Esther en Marc Nefkens
Beste Heer Cordewener,

Heel erg bedankt voor de enorme voortvarendheid waarmee u de verhuizing van mijn moeder naar het verzorgingstehuis heeft aangepakt. De kamer moest behangen worden en binnen 2 dagen was de klus geklaard en prachtig opgeleverd. Ook de "verhuisjongens"waren tof. Petje af en ik zal u zeker aanbevelen bij anderen .
Nogmaals bedankt!!!!

Tessa Halmans
 
Datum plaatsing: 17 Augustus 2012
Geplaatst door: Tessa Halmans
Werkelijk alle zorgen rondom een verhuizing naar een verzorgingstehuis en daarna de ontruiming van een appartement zijn uit handen genomen. Gemaakte afspraken zijn nagekomen, faire prijs en tot in detail afgehandeld. complimenten!
 
Datum plaatsing: 16 Augustus 2012
Geplaatst door: Anjo Pelzer
Heel tevreden. Afspraken meer dan perfect nagekomen en uitgevoerd. Jullie hebben je naam waar gemaakt.
 
Datum plaatsing: 07 Augustus 2012
Geplaatst door: B. Coerver
Beste Frans, bedankt voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt voor het uitruimen van de woning, alles is zoals afgesproken verlopen en wij hebben er geen omkijken meer naar gehad wat ons toch een hele boel werk uit de handen heeft genomen. Ik kan alleen iedereen jullie bedrijf adviseren voor het vertrouwen en correct uitvoeren van de werkzaamheden. Nogmaals hartstikke bedankt
Fam. Rutten
 
Datum plaatsing: 30 Juli 2012
Geplaatst door: Fam. Rutten
Beste Frans Wij kunnen de bevindingen van de overige families alleen maar bevestigen, kortom
prettige en open communicatie tijdens ons kennismakingsgesprek, daarna duidelijke afspraken waarin nog de nodige flexibiliteit mogelijk was, heldere communicatie bij evt calamiteiten en een prima eindproduct en dit alles op basis van wederzijds vertrouwen.
Wij zullen jou bedrijf zeker aanbevelen,
groetjes marcel jansen
 
Datum plaatsing: 18 Juli 2012
Geplaatst door: fam jansen
Bij deze wil ik en de rest van familie jullie nogmaals hartelijk danken voor de fijne maar vooral ook goede samenwerking. Werkelijk alles is goed verlopen.Vanaf de kennismaking, die prettig was tot aan het voor de laatste keer afsluiten van mijn moeders appartement. De voorlichting en de offerte waren prima verzorgd.Er hebben zich geen onaangename incidenten voorgedaan. Het was zelfs mogelijk de planning 's morgens voor aanvang van de klus nog veranderd te krijgen. Waarvoor tevens dank van de nieuwe bewoner.
Jullie hebben echt prima werk geleverd. Ik zal jullie zeker met een gerust hart aanbevelen bij vrienden en kennissen. Maar ik zal zelf ook zeker nog eens gebruik maken van jullie diensten.
Bedankt.
 
Datum plaatsing: 06 April 2012
Geplaatst door: Ria Hanssen

<< Start Vorige 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 3 van 3


Stuur uw ervaring in
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
E-mail Adres:*
Beveiligingscode:
Vul hier de code in:*
Schrijf hieronder uw ervaring met ons:*

Over ons

     

Diensten

Zoals de naam doet vermoeden,
nemen wij u de zorg uit handen.
Wij adviseren u over de praktische
afhandeling van vraagstukken
m.b.t. inboedelruiming en
woningontruiming.

Algemene voorwaarden

 
     

U kunt bij ons terecht voor:

praktische afhandeling van inboedelvraagstukken

Nazorg bij overlijden

opruimen, ontruimen en
schoonmaken van de woning

Boedelruiming

Verhuizingen

Opslag

Groenvoorziening

Renovatie

 

Partners

     

Contact

Uw zorg = Onze zorg werkt samen
met verschillende ondernemingen.
Door op onderstaande link te
klikken, vindt u een overzicht van
bedrijven waar wij mee samen-
werken.

Partners waar mij samenwerken

     

Uw Zorg = Onze Zorg

Telefoon:
045-52 866 69
06-270 17 902

Email:
uwzorgonzezorg@hotmail.com


Adres:
Ganzeweide 69
6413 GB Heerlen

KvK 14080977