user_mobilelogo

Ervaringen van anderen

Betsie
Ik ben heel tevreden. De woning werd keurig ontruimd. Alles werd op een vriendelijke en professionele manier afgehandeld, geheel volgens afspraak. Prima bedrijf.
woensdag 18 oktober 2023

Zoals onze naam doet vermoeden, nemen wij u de zorg uit handen. U kunt daarbij denken aan:

  • Nazorg bij overlijden;
  • Verhuizen;
  • Groenvoorziening;
  • Renovatie.

Wij adviseren u over en helpen u bij de praktische afhandeling van o.a. vraagstukken m.b.t. boedelruiming of woningontruiming bij overlijden of verhuizing.

Uw zorg = Onze zorg staat garant voor:

  • Persoonlijke betrokkenheid;
  • Professionele perfectie;
  • Zakelijkheid;
  • Praktische aanpak.

Als mede voor de nodige accuratesse en integriteit. Wij bieden u deze unieke diensten niet alleen in Nederland, maar ook over de grens gebaseerd op ruime kennis, kunde en praktijkervaring. Onze werkwijze is discreet en kan snel uitgevoerd worden.

Nazorg bij overlijden

Wij adviseren u over de praktische afhandeling van vraagstukken aangaande woningontruiming of inboedelruiming. In eerste instantie zijn wij begonnen met het ondersteunen van nabestaanden van overleden familieleden en/of andere vertrouwde relaties. In veel gevallen weten zij niet wat er met de achtergebleven inboedel moet gebeuren en zijn zij niet op de hoogte dat huurhuizen meestal teruggebracht dienen te worden in de oorspronkelijke staat. Vaak is het ontruimen van de woning en deze in een goede staat weer opleveren een omvangrijke klus. De rompslomp van het inpakken en transport van de meubels, huisraad, kleding, overtollige spullen, het verwijderen van laminaat, parket, tapijt, zeil en lijmresten. Wij zorgen voor het opruimen, ontruimen en schoonmaken van de woning, zodat deze weer geschikt is voor verhuur of verkoop. Wij ontruimen indien nodig de schuur, garage of kelder. In veel gevallen kan het echter ook zijn dat de nabestaanden op grotere afstand wonen of zelfs in het buitenland. Het ontruimen van een woning of in originele staat terug brengen er van zijn dan niet de eerste prioriteiten van de nabestaande. Het is een zorg minder als je weet dat een deskundige bovenstaande zaken afhandelt. De nabestaanden moeten in deze periode toch al veel regelen en willen het verlies eerst emotioneel kunnen verwerken.

Verhuizen

Wij bieden onze diensten ook aan bij mensen die gaan verhuizen. Verhuizen heeft zijn plezierige en minder plezierige kanten. Plezierig is over het algemeen het vooruitzicht op de nieuwe woning. Echter minder plezierig wordt het indien je niet weet waar je naar toe kunt met de resterende inboedel en hoe je de oude woning weer in de oorspronkelijke staat terugkrijgt.

Groenvoorziening

Wij zijn inmiddels ook gespecialiseerd om alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. tuinen en groenvoorziening voor u uit te voeren.
Uw Zorg Onze Zorg Tuinaanleg Parkstad

 

 

Renovatie

U kunt bij ons ook terecht voor kleine of grote renovaties. Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Over ons

     

Diensten

Zoals de naam doet vermoeden,
nemen wij u de zorg uit handen.
Wij adviseren u over de praktische
afhandeling van vraagstukken
m.b.t. inboedelruiming en
woningontruiming.

Algemene voorwaarden

 
     

U kunt bij ons terecht voor:

praktische afhandeling van inboedelvraagstukken

Nazorg bij overlijden

opruimen, ontruimen en
schoonmaken van de woning

Boedelruiming

Verhuizingen

Groenvoorziening

Renovatie

 

Partners

     

Contact

Uw zorg = Onze zorg werkt samen
met verschillende ondernemingen.
Door op onderstaande link te
klikken, vindt u een overzicht van
bedrijven waar wij mee samen-
werken.

Partners waar mij samenwerken

     

Uw Zorg = Onze Zorg

Telefoon:
045-52 866 69
06-270 17 902

Email:
uwzorgonzezorg@hotmail.com


Adres:
Ganzeweide 69
6413 GB Heerlen

KvK 14080977