user_mobilelogo

Ervaringen van anderen die u reeds voor gingen en die dit graag met ons en met u delen::

Het bedrijf van Frans en Nathalie Cordewener, Uw zorg = Onze zorg kun je zonder problemen inschakelen voor het verhuizen en ontruimen van een woning t.b.v. het verhuurbedrijf.
De overdracht van moeder's huis aan Weller is zonder enig probleem verlopen. De overdracht was in not time geregeld en conform de eisen van Weller.
Ook de verhuizing naar haar nieuwe aanleunwoning ging van een leien dakje. En tenslotte het afbreken en afvoeren van een oud schuurtje met "inhoud" was OK.

Kortom indien je een huis moet ontruimen, al dan niet in combinatie met een verhuizing en eventueel Weller proof klaarmaken kun je voor de volle 100% aan Frans en zijn team/mensen overlaten.

Scheelt een hoop zorgen.

Namens moeder en familie bedankt.
 
Datum plaatsing: 18 Maart 2015
Geplaatst door: Wil Fleurkens
Geachte lezer,
Na overlijden van mijn vader heb ik met uw bedrijf contact gezocht voor het leegruimen van de woning.
Na ter plekke opname van de werkzaamheden door Frans Cordewener en ontvangen offerte heb ik opdracht gegeven. Binnen de afgesproken tijd zijn de werkzaamheden naar tevredenheid conform eisen van de verhuurder (o.a. stoppen gaten, verwijderen vloerbedekking/gordijnkappen en rails etc.) tot schoon opleveren uitgevoerd.
Nogmaals dank voor de goede service en uw slogan "Uw zorg = Onze zorg" verdient zeker het predicaat uitmuntend.
M.vr.gr.
W. Welters.
 
Datum plaatsing: 26 Februari 2015
Geplaatst door: W. Welters
Als je de woning van een ouder moet ontruimen omdat Mamma verhuizen moest naar een verpleeghuis dan heb je al genoeg zorgen aan je hoofd. Zoiets is een emotioneel ingrijpende situatie, te vergelijken met een rouwproces.

Dan is Frans Cordewener met zijn bedrijf een echte uitkomst. Hij heeft me alle zorgen uithanden genomen. Tot in het kleinste detail.
En de zorgvuldigheid en snelheid waarmee alles gedaan is. Dan merk je dat men werkt met ervaring!

Fijn om te weten dat spullen die herbruikbaar zijn ook die tweede kans krijgen!

Nadat hij is komen kijken in de te ontruimen woning kon ik in feite al alles aan hem overdragen. Heerlijk gevoel van rust gaf dat.

Ik kan iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan! Dan ga je niet de boot in!
 
Datum plaatsing: 19 Februari 2015
Geplaatst door: Susanne Snijders
Frans en zijn team hebben hard en nauwkeurig gewerkt om de goederen van mijn moeder van een aanleunwoning naar een zorgwoning te verhuizen. Ook hebben zij de aanleunwoning netjes en compleet voor oplevering leeggemaakt. Zij hebben in de zorgwoning alle spullen uitgepakt en alles op zijn plaats gezet en ingericht. Mij is heel veel werk uit handen genomen! Mijn moeder (90 jaar) en ik zijn dik tevreden over de werkwijze van het team. Chapeau!!! Frans en Kevin dank jullie wel.
Groet, Willie
 
Datum plaatsing: 27 Januari 2015
Geplaatst door: Willie Lemmens
We hebben 22/1/2015 thuis een aantal klussen laten verrichten door medewerker Silvano en zijn erg enthousiast. Hij werkte snel, nauwkeurig en was erg correct en beleefd. Het betrof het verplaatsen van hanglampen, spotjes, het plaatsen van plinten en het afwerken van de plekken waar aan gewerkt was. Chapeau! Indien we in de toekomst kluswerkzaamheden moeten laten verrichten, dan weten we wie we zullen inschakelen! Dank.
 
Datum plaatsing: 22 Januari 2015
Geplaatst door: Daniel Lie
Vanmiddag door het huurhuis van mijn moeder gelopen. Alles volgens afspraak (op)geruimd. Er viel een last van mijn schouders. Frans en medewerkers bedankt!
 
Datum plaatsing: 21 November 2013
Geplaatst door: D. Zanutti
Na de verhuizing van mijn schoonvader moest het huis verder leeg gehaald + vloerbedekking en gordijnen verwijderd worden. Dit is geheel volgens afspraak na tevredenheid gebeurd. Ze waren alleen vergeten een deur opnieuw te plaatsen (was wel afgesproken), maar was na 1 telefoontje ook weer zo geregeld.
 
Datum plaatsing: 30 Oktober 2013
Geplaatst door: Henk
U doet uw naam met recht eer aan: "Uw zorg = Onze zorg".
Na het overlijden van onze oom in Maastricht moest de woning ontruimd en schoon opgeleverd worden aan de WBV. Wij wonen in het Westen en dit was daarom voor ons niet mogelijk, maar uw bedrijf heeft dit keurig geregeld, incl. sleuteloverdracht aan de WBV.
COMPLIMENTEN.
 
Datum plaatsing: 23 September 2013
Geplaatst door: Leen Veenman
prima verzorgd en op zeer korte termijn. Blij mee, jullie hebben me een hele zorg uit handen genomen.Dank!
 
Datum plaatsing: 27 April 2013
Geplaatst door: Karen van der Wal
Via via hoorde ik over jullie bedrijf. Na het lezen van de website, die me meteen een goed gevoel gaf, heb ik een afspraak gemaakt. De respectvolle en integere benadering vond ik erg fijn. De mailwisseling verliep prima en het kleine meningsverschil werd keurig opgelost. Mijn moeders (huur)huis zag er werkelijk keurig uit, nadat jullie medewerkers waren geweest. Jullie hebben vakwerk geleverd, waarvoor mijn oprechte dank!
 
Datum plaatsing: 21 Maart 2013
Geplaatst door: Lucie Gering

<< Start Vorige 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 3


Stuur uw ervaring in
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
E-mail Adres:*
Beveiligingscode:
Vul hier de code in:*
Schrijf hieronder uw ervaring met ons:*

Over ons

     

Diensten

Zoals de naam doet vermoeden,
nemen wij u de zorg uit handen.
Wij adviseren u over de praktische
afhandeling van vraagstukken
m.b.t. inboedelruiming en
woningontruiming.

Algemene voorwaarden

 
     

U kunt bij ons terecht voor:

praktische afhandeling van inboedelvraagstukken

Nazorg bij overlijden

opruimen, ontruimen en
schoonmaken van de woning

Boedelruiming

Verhuizingen

Opslag

Groenvoorziening

Renovatie

 

Partners

     

Contact

Uw zorg = Onze zorg werkt samen
met verschillende ondernemingen.
Door op onderstaande link te
klikken, vindt u een overzicht van
bedrijven waar wij mee samen-
werken.

Partners waar mij samenwerken

     

Uw Zorg = Onze Zorg

Telefoon:
045-52 866 69
06-270 17 902

Email:
uwzorgonzezorg@hotmail.com


Adres:
Ganzeweide 69
6413 GB Heerlen

KvK 14080977