user_mobilelogo

Ervaringen van anderen die u reeds voor gingen en die dit graag met ons en met u delen::

Frans en medewerkers, hartstikke bedankt voor het leegruimen van de woning van mijn moeder! Jullie hebben het heel goed gedaan en dat in zo`n korte tijd! zodat mijn broer en ik `s middags mijn moeder in het verpleeghuis konden gaan bezoeken.
De volgende dag zijn jullie meteen zoals afgesproken nog de ramen komen wassen en komen poetsen dat hebben jullie wederom prima gedaan. Chapeau!

Kan en zal jullie echt bij iedereen aanbevelen!

Groetjes Priscilla
 
Datum plaatsing: 20 November 2016
Geplaatst door: Priscilla Cappellacci
Dank voor de fantastische leegruiming. Blij dat ik door iemand werd getipt.

H. Valkenberg
 
Datum plaatsing: 29 Oktober 2016
Geplaatst door: H Valkenberg
Wij zijn heel blij met uwzorgonzezorg. Het eerst contact met Frans Cordewener was meteen goed. Hij heeft alle zorgen uit handen genomen en de hele woning van mijn moeder leeg en schoon opgeleverd. Zelfs de oplevering is door Frans verzorgd. Niets dan lof.
 
Datum plaatsing: 05 Augustus 2016
Geplaatst door: Yvonne Gerringa
Ik ben uitstekend en professioneel en vriendelijk geholpen bij het leeghalen van de woning van mijn vader. Alles wat beloofd is, is nagekomen. Alles is me uit handen genomen. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Het was de prijs wel waard!
 
Datum plaatsing: 08 Juli 2016
Geplaatst door: Jakob Schuller
Het was de 2e keer binnen 2 jaar dat wij van de diensten van Uw Zorg = Onze Zorg gebruik maakten. Ook dit keer werden de werkzaamheden prima uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
 
Datum plaatsing: 11 Juni 2016
Geplaatst door: G. van Gerven
Mijn moeder moest verhuizen naar een bejaardenflat. Er woont niemand in de buurt die iets kon doen en ik moest het allemaal zo goed mogelijk vanuit het buitenland doen. Uw-zorg-is-onze-zorg is fantasties geweest! Ik weet niet hoe ik het zonder hun had kunnen bolwerken. Frans Cordewener en zijn team hebben alles in de oude flat ingepakt en in de nieuwe flat geplaatst en uitgepakt. Wasmachine, droger en fornuis aangesloten. Wij hadden gordijnen gekozen, Frans heeft ze opgemeten, besteld en opgehangen. Verder hebben ze de oude flat verder leeg gehaald, alles goed gemaakt en de oplevering aan de woningbouwvereniging verzorgd. Ik ben Frans dankbaar voor alle goeie hulp! De communicatie met mij was goed gedurende het hele proces. Ik raad uw-zorg-is-onze-zorg aan aan iedereen die hulpo nodig heeft met verhuizen! Bedankt!
 
Datum plaatsing: 19 April 2016
Geplaatst door: Hella
Uw Zorg is onze zorg heeft zijn naam waar gemaakt. De medewerkers hebben vakkundig en netjes mijn flat ontruimd en spullen verhuisd. Ik kan Uw Zorg = Onze Zorg aan iedereen aanraden die met een verhuis- en/of ontruimingsprobleem zit. Een topbedrijf met topmensen!
 
Datum plaatsing: 17 December 2015
Geplaatst door: Adamo Cappellacci
Wij zijn super tevreden over dhr. Cordewener en zijn medewerkers. Vanaf het eerste contact tot het opleveren van de woning is alles zeer zorgvuldig gegaan en gedaan en het huis is uitstekend achtergelaten. De gemaakte afspraken zijn allemaal zondermeer nagekomen door dhr. Cordewener. Dat dat ook anders kan merkten we al snel toen we ook een offerte van een ander bedrijf lieten maken. Wij raden "uw zorg = onze zorg" dan ook echt van harte aan.
 
Datum plaatsing: 30 Juli 2015
Geplaatst door: Dominique Willemse
Na het overlijden van moeder is er naast het verdriet veel te regelen, zo ook het ontruimen van de woning. Emotioneel was dit moeilijk, we hebben alles uit handen gegeven aan Frans en zijn team. Ze hebben alles voor ons gedaan, te denken aan de tussenopname door de woningbouw als de oplevering. Ze hebben keihard gewerkt, daar de woning ook nog op wel zéér korte termijn zowat gestript diende te worden. Tussendoor een goed contact betreffende de voortgang. Een echte aanrader, mochten we ooit nog eens in zo een situatie terecht komen weten wij in ieder geval wie we kunnen benaderen. Frans en alle medewerkers TOP. Met een hele vriendelijke groet, Jago en Angelique
 
Datum plaatsing: 02 Juni 2015
Geplaatst door: Jago en Angelique
Meerdere offertes laten uitvoeren door uw zorg = onze zorg. De uitvoering was zeer netjes. Onze complimenten!!!
We zullen jullie zeker aanraden bij anderen.
 
Datum plaatsing: 21 Mei 2015
Geplaatst door: Fam Vlasveld

<< Start Vorige 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 3


Stuur uw ervaring in
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
E-mail Adres:*
Beveiligingscode:
Vul hier de code in:*
Schrijf hieronder uw ervaring met ons:*

Over ons

     

Diensten

Zoals de naam doet vermoeden,
nemen wij u de zorg uit handen.
Wij adviseren u over de praktische
afhandeling van vraagstukken
m.b.t. inboedelruiming en
woningontruiming.

Algemene voorwaarden

 
     

U kunt bij ons terecht voor:

praktische afhandeling van inboedelvraagstukken

Nazorg bij overlijden

opruimen, ontruimen en
schoonmaken van de woning

Boedelruiming

Verhuizingen

Opslag

Groenvoorziening

Renovatie

 

Partners

     

Contact

Uw zorg = Onze zorg werkt samen
met verschillende ondernemingen.
Door op onderstaande link te
klikken, vindt u een overzicht van
bedrijven waar wij mee samen-
werken.

Partners waar mij samenwerken

     

Uw Zorg = Onze Zorg

Telefoon:
045-52 866 69
06-270 17 902

Email:
uwzorgonzezorg@hotmail.com


Adres:
Ganzeweide 69
6413 GB Heerlen

KvK 14080977